“Ieder persoon is uniek, zo ook mijn behandeling”.

Aangezien er vele soorten klachten zijn, zal ik de behandeling altijd afstemmen op dat wat nodig is. Verschillende problemen vragen om verschillende behandelingen en schema’s.

 

Intake

Tijdens de intake doe ik uitgebreid onderzoek naar je klachten. Ik heb persoonlijke aandacht, stel vragen en neem de tijd om naar je te luisteren. Ook zal ik de pols voelen en je tong bekijken om meer informatie te verkrijgen. Dan leg ik in het kort uit wat je diagnose is, wat acupunctuur voor je kan doen en  wat de behandelplan en schema is. Tevens krijg je eventuele Chinese Kruiden en/of leefstijl- en voedingstips mee om zelf toe te passen.

 

Behandeling

Tijdens de acupunctuurbehandeling lig je ontspannen op de massagetafel met een goed topdrukmatras. De ruimte is aangenaam verwarmd want soms is het nodig om een deel van je kleding uit te doen. Als de naalden geplaatst zijn, krijg je een korte hoofdmassage. Vervolgens lig je met rustgevende muziek alleen in de praktijkruimte om de behandeling dieper te laten inwerken en een rustig moment voor jezelf te hebben. Als ik de naalden verwijderd heb, mag je je aankleden en hoor ik graag van je wat het directe effect van de behandeling is. En na de betaling en het maken van een vervolgafspraak krijg je de factuur mee om in te sturen naar de zorgverzekeraar.

 

Preventief behandelen

Eenmaal in balans, dan kan je een onderhoudsbehandeling inplannen om de 6-8 weken. Heel veel mensen maken hier gebruik van. Want als je klachten eenmaal verminderd of weg zijn wil je toch niet dat ze terugkomen? Het hebben van een goede gezondheid is een groot geluk.