Intuïtieve Massage

Tijdens een ontspannende massage komen je lichaam en geest weer tot rust. Door het masseren van meridianen en acupunctuurpunten kunnen vele lichamelijke en stressgerelateerde klachten verholpen worden. Door middel van diverse massagetechnieken wordt je lichaam gestimuleerd om zelf de blokkades op te heffen en de Qi weer goed te laten doorstromen. De stress vloeit weg, pijn verminderd, je hoofd wordt rustiger en je voelt je energieker en meer in balans.

 

Indicaties

Vele klachten kunnen met massage verbeterd worden, denk bijvoorbeeld aan stress, onrust, slaapproblemen, pijnklachten in schouder, nek, hoofd, rug, benen en voeten.

 

Preventief

Wist u dat massage ook preventief werkt en diverse klachten kan voorkomen? Gun uzelf dus regelmatig een massage om fit en vitaal te blijven.

 

Cadeaubon

Het is mogelijk om een cadeaubon voor een Massage te kopen. Het is leuk en origineel cadeau om aan een ander te geven of je vraagt een cadeaubon gewoon lekker voor jezelf. Ik kan het toesturen naar het adres dat je wilt of je komt het hier ophalen.