“Mijn missie is om jou weer te verbinden met je echte ware zelf, je hart, je ziel en universum en dat je kan gaan leven vanuit vertrouwen en liefde”.

 

Passie voor acupunctuur 

Toen ik in 2006 in aanraking ben gekomen met acupunctuur en Tai Chi ben ik gefascineerd geraakt over de effecten en filosofie van Traditional Chinese Medicine (TCM). In 2007 ben ik Klassieke Acupunctuur gaan studeren en al tijdens mijn studie werkte ik jarenlang als assistente in de Praktijk van Dr. Sun in Den Bosch. Ik heb toen ook geholpen met het schrijven van zijn boek “Warm Medicine”. Sinds 2012 ben ik zelf een bevlogen acupuncturiste en inmiddels werk ik volledig in mijn eigen Praktijk Simone in de Weezenhof Nijmegen. Naast vele jaarlijkse bijscholingen, ben ik me verder gaan verdiepen in Vrouwenklachten, Kinderen en Chinese Kruiden Formules. Naast klassieke acupunctuur werk ik ook veel met de Balansmethode van Dr. Tan en Master Tung, een aparte stroming binnen de acupunctuur. Acupunctuur en TCM is een vakgebied, wat ontzettend praktisch en effectief is en waarbij je nooit uitgeleerd raakt.

 

Bezield werken 

Ik heb van mijn gevoeligheid mijn kracht kunnen maken die ik inzet bij behandelingen. Persoonlijke afstemming en aandacht staan voorop in de behandeling waarbij ik graag de tijd voor je neem, oprecht ben, soms een spiegel voor hou maar bovenal handvaten en adviezen aan je meegeef. Je krijgt vaak praktische tips en adviezen hoe je met je sensitiviteit en intuïtie om kan gaan, hoe je je beter kan ontladen en hoe je je energetisch en tegen prikkels kan afschermen. Dit alles maakt dat je beter bij jezelf kan komen en blijven en ontdekken wie je echt bent en wat je echt van binnenuit wil.

 

Luisterkind-afstemming

Ik ben in 2017 officieel geslaagd voor de opleiding Luisterkind-Werker. Je kan een afstemming op afstand met behulp van een foto voor jezelf of voor je kind aanvragen bij me. Je kan dan het beste eerst contact met me opnemen via 06-8328516 of per mail.