“Omdat ik zelf heb ervaren wat acupunctuur doet, ben ik ontzettend gemotiveerd om jou ook te laten ervaren wat acupunctuur voor jou kan doen! Ik kan heel veel over acupunctuur vertellen, maar als je het zelf ervaart is dat altijd beter”.

 

Passie voor acupunctuur 

Toen ik in 2006 in aanraking ben gekomen met acupunctuur en Tai Chi ben ik gefascineerd geraakt over de effecten en filosofie van Traditional Chinese Medicine (TCM). In 2007 ben ik Klassieke Acupunctuur gaan studeren en al tijdens mijn studie werkte ik jarenlang als assistente in de Praktijk van Dr. Sun in Den Bosch. Ik heb toen ook geholpen met het schrijven van zijn boek “Warm Medicine”. Sinds 2012 ben ik zelf een bevlogen acupuncturiste en inmiddels werk ik volledig in mijn eigen Praktijk Simone in de Weezenhof Nijmegen. Naast vele jaarlijkse bijscholingen, ben ik me verder gaan verdiepen in Vrouwenklachten, Kinderen en Chinese Kruiden Formules. Naast klassieke acupunctuur werk ik ook veel met de Balansmethode van Dr. Tan en Master Tung, een aparte stroming binnen de acupunctuur. Acupunctuur en TCM is een vakgebied, wat ontzettend praktisch en effectief is en waarbij je nooit uitgeleerd raakt.

 

 

“Mijn missie is om jou weer te verbinden met je echte ware zelf, je hart, je ziel en universum en dat je kan gaan leven vanuit vertrouwen en liefde”.

 

Bezield werken 

Dat ik altijd al gevoelig was dat besef ik nu achteraf wel en ook dat ik het jarenlang heb genegeerd en uitgezet. Maar door mijn zwangerschappen veranderde ik en werd mijn gevoeligheid geopend, versterkt en is met de laatste zwangerschap volledig aan gegaan. Tijdens mijn acupunctuuropleiding werd het ook heel duidelijk hoe gevoelig ik was ten opzichte van anderen en waar je in 2007 nog niet kon vertellen dat je Hoogsensitief was omdat er een taboe op zat, is dat tegenwoordig gelukkig al heel anders. Ik heb van mijn gevoeligheid mijn kracht kunnen maken die ik inzet bij behandelingen. Hierbij heb ik hulp gehad van prachtige mensen die mij weer geholpen hebben en vanaf 2013 ben ik diverse Energetische opleidingen gaan volgen. Persoonlijke afstemming en aandacht staan voorop in de behandeling waarbij ik graag de tijd voor je neem, oprecht ben, soms een spiegel voor hou maar bovenal handvaten en adviezen aan je meegeef. Ik werk altijd vanuit mijn eigen intuïtie en mijn hart in het hier en nu en van mens tot mens en heb voor mezelf de belofte gemaakt dat Nieuwetijdskinderen altijd zichzelf mogen zijn bij mij.